Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Butiken

Kom in i vår välsorterade ELON-butik och låt dig inspireras av vårt breda sortiment av vitvaror, småhushållsapparater, inredningsarmaturer, presentartiklar och elmaterial.

För att kunna ge dig som kund trygghet, inspiration, råd och tips vid dina inköp, utbildar vi oss hela tiden på våra produkter.

Ett köp hos oss är ingen avslutad affär. Vi ser det som en början på en kundrelation som vi hoppas skall bestå i många år framöver.

Leverans

Vi kan erbjuda både leverans, installation o bortforsling till låga priser. Vill du hellre köra hem varorna själv har vi en släpkärra att låna ut , naturligtvis utan extra kostnad.

Öppettider 

Måndag - Fredag 09:30-18:00
Lördag - 09:30-13:00
Söndag - Stängt

Öppettider i Påsk
Skärtorsdagen 9.30-16.00
Vi tar påskledigt från långfredagen-annandag påsk butiken är stängd.

 
Telefon: 0511-34 55 30
Fax: 0511-34 55 01
 
(På www.elon.se har vi alltid öppet)
 

Vi medverkar till att lösa eventuell tvist vid Allmänna reklamationsnämnden om en konsument väljer att påkalla sådan tvistlösning. Allmänna reklamationsnämnden prövar tvister mellan konsumenter och företag och fattar beslut om hur tvisten ska lösas. Beslutet är en rekommendation och inte tvingande. Webbadress och postadress är Allmänna reklamationsnämnden Box 174, 101 23 Stockholm, www.arn.se.